Home » » Prenosi Uživo: Djoković , Ukrajinsko finale kupa , Nemci , Holandjani ..

Prenosi Uživo: Djoković , Ukrajinsko finale kupa , Nemci , Holandjani ..

Četvrtak obično škrt sa sportskim dešavanjima ovog puta donosi ne tako atraktivne ali nadasve jako interesantne mečeve - najatraktivniji duel je meč osmine finala ATP turnira u Rimu izmedju Nemca Kohlschreiber-a i Djokovica . Prštaće na sve strane i na fudbalskim terenima širom Evrope a najviše uzbudjenja očekujemo na finalu kupa Ukrajine gde se sastaju tamošnji "večiti" rivali Dynamo Kiev i Shakhtar , u Holandiji se odlučuje o poslednjem učesniku Evropa lige dok Nemci odlučuju o opstanku u Bundesligi . Linkove sa direktnim prenosima ovih mečeva potražite na ovoj adresi http://www.maxsporttv.co.vu/2014/05/sport-uzivo_6.html

Djokoviću i Kohlschreiber-u će ovo biti četvrti medjusobni duel iz kojih je Nemac jednom izašao kao pobednik na Roland Garros-u 2009 godine a i poslednji duel su odigrali na ovom turniru a Novak se punom merom revanširao .
Kohlschreiber je trenutno 29 na ATP listi , u ovoj godini ima skor od 13 pobeda i 11 poraza. Do osmine finala stigao je "preko" Janowicz J. (2-1) i Robredo T. (2-0) .
Nemac je na ATP-ju od 2001. godine i do sada je osvojio 4 turnira i zaradio 6,982,648 $.
Novak je ove godine zabelezio skor 19-3 i nalazi se na 2 mestu ATP liste sa 2 osvojena turnira ove godine . Na ovom turniru je u prvom kolu bio slobodan dok je u drugom slavio protiv Stepanek-a R. (2-0)
Djokovic je na ATP-ju od 2003. godine i trenutni skor koji je zabelezio od tada je 562 pobede i 135 poraza uz osvojenih 43 turnira i sa zaradom od 60,460,008 $.

Shakhtar nakon osvojene titule "juriša" na duplu "krunu" i svakako u ovaj meč ulazi kao veliki favorit imajući na umu da je u poslednjih 7 duela sa Kijevljanima izlazio kao pobednik odnosno jednom su poraženi u zadnjih 10 duela.
Aktuelni šampioni u seriji od 6 mečeva bez poraza u svim takmičenjima 5-1-0 , odnosno sa jednim porazom na zadnja 10 susreta.
Kijevljani pred ovaj duel su zabelezili dve pobede a pre toga poraz i remi .

Holandjani su malo zakomplikovali sistem takmičenja tako da 5 plasirani tim nema zagarantovano mesto u ligi Evrope već je morao u doigravanje što je koštalo Heerenveen izostanka iz Evrope . O učesniku Evropa Lige odlučivaće 7-plasirani Groningen i 8-plasirani AZ Alkmaar (eliminisao Heerenveen 3-0 0-1).
Susreti AZ Alkmaar-a i Groningen-a po pravilu donose veliku neizvesnost a domaći teren gotovo da nista ne znači , naime u predhodna 5 susreta u Alkmaar-u 2 pobede AZ-a 2 remija i pobeda Groningen-a , a sličan skor je i u Groningen-u po 2 pobede oba tima uz jedan remi.
AZ je pre gore pomenutog duela sa Heerenveen-om u prvenstvu zabelezio niz od 8 meča bez pobede u svim takmičenjima .http://www.maxsporttv.co.vu/2014/05/prenosi-uzivo-djokovic-ukrajinsko.html Groningen u seriji od 8 uzastopnih pobeda a pre toga remi i 3 poraza.

Nemci razigravaju za opstanak u Bundeligi a rivali su 16 plasirani Hamburger i trećeplasirani Greuther Furth .
U poslednja 3 medjusobna duela skor je na strani Bundesligaša 2 pobede (obe 1-0) i remi (1-1).
Hamburger je u serji od 5 uzastopnih poraza odnosno u zadnih 9 sustreta imaju jednu pobedu uz 8 poraza.
Greuther Furth je zabelezio dve uzastopne pobede pre ovog duela a imaju samo jedan poraz na poslednjih 14 susreta i skor 6-7-1 .
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Free online exYU TV - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger