Home » » Sport Uživo: Ko će na košarkaški krov Evrope ?

Sport Uživo: Ko će na košarkaški krov Evrope ?

  Milano je večeras centar sportske Evrope , i kao domaćin završnice košarkaške Evrolige (Final Four) ugostiće Španske velikane Real Madrid i Barcelona-u kao i Ruski CSKA iz Moscow-e odnosno Izraelski Maccabi Tel Aviv .
Linkove za direktne prenose potražite OVDE http://www.maxsporttv.co.vu/2014/05/sport-uzivo_6.html 


  Od 18 časova sastaju se CSKA i Maccabi kojima ce ovo biti treći duel ove sezone , predhodna dva je CSKA rešio u svoju korist 81-76 u Izraelu i 100-65 u Moscow-i .
  CSKA je je na 25 meča ove sezone poražena tek 5 puta a u seriji su od tri uzastopne pobede u Evroligi . S druge strane u VTB ligi nisu blistali budući da su dva puta zaredom poraženi u četvrtfinalu od Lokomotiv-e Kuban.
  Maccabi je u pobedničkom raspoloženju završio kraj top 16 faze Evrolige sa dve pobede a u sličnom tonu su nastavili i u nacionalnom šampionatu 4 pobere uz jedan poraz .

  Centralni meč dana na Final fouru i uopšte danas igra se od 21 sat a na teren ce Real i Barcelona . Ove sezone Španski velikani su več 4 puta odmeravali snage a Madridjani su izlazili u tri navrata kao pobednici . Real je bio bolji u Super kupu i u Kupu dok su u prvenstvu podelili plen , svako je na svom terenu terenu zabeležio pobedu . Zadnji meč je odigran u Barceloni i završen je rezultatom 86-75 u korist domaćina .
  Real je pre pomenutog poraza od današnjeg rivala vezao 3 uzastopna trijumfa .
Barca je u pobedničkoj seriji vezavši 9 pobeda za redom 3 u Evroligi i 6 u prvenstvu .  Barcelona učestvuje 14. put na Final four-u, što je apsolutni rekord takmičenja.
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Free online exYU TV - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger